Memoriál Karla Štursy- Ruské kuželky, 7. ročník.

V pondělí 28.září 2015, od 14.00, pod pergolou rudolecké stodoly, proběhl již tradiční memoriál v ruských kuželkách, který pořádali rudolečtí občané a město Březová. Tato soutěž již má tradici a je pravidelným kláním jednotlivců v této hře. Každý rok, počet účastníků stoupá a pořadatelé přivítali letos 13 závodníků. Memoriál vyhrál Michal Gajdoš, na druhém místě se umístila Stáňa Budíská, třetí místo obsadila Hanka Drenková. Finálovou skupinu, po dvoukolových nominacích, uzavírali Pavlína Hrbáčková, která se umístila na čtvrtém místě a na místě pátém, v této skupině, skončila Terezka  Petrovičová.

Jak je zvykem na našich akcích, bylo připraveno i drobné pohoštění, ve formě opečených špekáčků a piva. Všem nám přálo počasí a celé klání doprovázela dobrá nálada a pohoda. Více v rubrice sportovní akce 2015.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nástěnka. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>