Rudolecký kotlík, sobota 20. 6. 2015

V sobotu 20. června 2015  od 14:00 hod., proběhl již tradiční a zároveň jubilejní, pátý ročník  country folk festivalu „Rudolecký kotlík“. Uskutečnil se na louce pod zrekonstruovaným víceúčelovým hřištěm.

Festival zahájily kapely, které již prostředí rudoleckého festivalu dobře znají a to v pořadí KV Expres, DRC, Ulice a Od plotny skok. Po této sérii se představily kapely, které byly na festivalu poprvé, bluegrassová legenda skupina Poutníci, další legenda loketská skupina Roháči a při vystoupení skupiny Michal Tučný Revival Band, všem  zainteresovaným  běhal mráz po zádech a spontálně zpívali a tancovali. Následovalo uskupení hudebníků karlovarského kraje pod názvem Crazy Horses a celý festival završila karlovarská country skupina Bankrot.

Tradičně se festival podařil,  za což patří náš velký dík učinkujícím i pořadatelům festivalu. Více v rubrice kulturní a společenské aktivity.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nástěnka. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>